fredag 21 maj 2010

Äntligen!

Jo men vi var ju tvungna att bestämma oss någon gång. Eller, tvungna och tvungna, man kan ju vänta med att beställa resa tills dagen innan man ska åka, men det kändes inte som någon bra idé. Så nu när jag har letat och sökt och undersökt så hittade jag till sist äntligen en resa. Fyra personer till Kroatien i september. Nedsatt med 15 000 av någon anledning (vem förstår sig på resebyråernas rabatter och erbjudanden?).

Så i september drar hela familjen ner till Kroatien, närmre bestämt Podgora. Där ska vi bada, sola och äta gott. Vad vill ni mer veta? Vi ska bo här i alla fall. Precis på stranden så vi kan typ knyta ett koppel på barnen och låta dem bada medan vi dricker drinkar på balkongen. Vilket vi förstås inte kommer göra. Free range kids ffs, de behöver inget koppel.


 (Det är nu någon kommer kommentera och bara "NEEJ! Det är det värsta stället i hela världen" och så får jag göra om hela proceduren med att leta resor och hitta billiga erbjudanden och allt sånt. Så låt bli det bara, ok?)

2 kommentarer:

Apollo sa...

Hej Ellen! Vad härligt att ni bokat Kroatien och Podgora, det är en jättecharmig ort med en mysig strandpromenad och flera bra tavernor. Vattnet är kristallklart! Jag såg Sunce för ett par år sedan, det är verkligen ett fräscht hotell med perfekt läge. Vill önska dig och familjen en underbar resa! Med vänlig hälsning / Maria Jarstad, Apollo Resor, Säljare

LuElla sa...

Ja, Podgora är helt okej, har varit flera ggr både där och i närheten av Podgora!