fredag 6 augusti 2010

Countdown

Det är 63 timmar kvar tills barnen börjar på förskolan igen efter sommarlovet. 63 timmar. Kan man bygga någon slags stor urtavla som sakta räknar ner? En urtavla som vi kan snegla på varje gång de är sådär extra rastlösa.

Förresten: har ni sett att Bevvan går som repris på fyran på eftermiddagarna? Det här kan vara världens mest uttjatade grej att säga (om man bortser från "hö hö, egentligen är det ju konstigt att det heter salsasås, det blir ju sås-sås!"), men herregud - hur kunde vi tro att Dylan var tonåring? Han har ju rynkor djupa nog att sätta potatis i. Fortfarande snygg dock, jag medger det. Och så hatar vi väl alla Kelly fortfarande?

Jag måste komma in i det här sakta men säkert igen. Bloggandet. Förvänta er inga storverk (as if you'd ever).

4 kommentarer:

Sofie sa...

Jag kollar varje dag när jag hinner/kommer ihåg det. Och ja, Kelly är sjukt enerverande.

Men trodde vi verkligen att Dylan var tonåring...? Var han inte alltid lite mystiskt...gammal? Jag var mer en Brandon-tjej personligen eftersom jag var rätt mesig som yngre.

Ett modernt exempel på "hej, jag är 35 men spelar 17" är ju Teddy i nya 90210: http://thumbnails.cbsig.net/CBS_Production_TheCW/CBS_Production_TheCW/2009/09/04/Primetime/90210/Season_1/Extras/162/419/90210-Teddy-s2epk-thumb.jpg Skillnaden är väl att han inte är snygg.

Ketchupmamman sa...

Jag trodde aldrig att Dylan var tonåring. Jag var upprörd.
- Vem är gubben, sa jag,
- Tyst han är snygg, sa min syster.
- Meh, gubbe ju! sa jag.
- Snygg, sa min syster.
- Gubbe!
- Snygg!
- Gubbe!
- Snygg!

Åh. Nu saknar jag alla de där djupa diskussionerna vi hade.

Ellen sa...

Fast man kan ju vara en snygg gubbe! Typ George Clooney!

terry sa...

Men Andrea. Andrea.
Det ryktades att hon var 35 redan då.