torsdag 17 mars 2011

Det skulle ju vara dans dans dans.

Jag får säkert onda ögat från präktiga mammaklubben nu, men om det finns något jag längtar efter just nu så är det att gå ut och dansa. Dricka vin, höga klackar, enorma mängder mascara och så dans i flera timmar. Jag är en sån som inte har några  problem med att lämna bebisen i pappafamnen och istället för att soffmysa framför något lördagsprogram ge mig iväg ut i den ljusnande vårnatten.

Nu kan ju alla hysterikor andas ut, för trots att jag inte ska amma lär det ta ett tag innan jag kommer iväg för att svinga mina lurviga. Jag tänker på små hinder som att man ska orka röra kroppen, klara av att vara vaken mer än 3 timmar i sträck, och så att man gärna ska kunna komma i några kläder också.

Men sen. Gud vad jag ska dansa. Jag längtar nästan efter det lika mycket som jag längtar efter våren. Och brieost. Och vin. Och ja, en unge någonstans där också.

6 kommentarer:

Bella sa...

Bra där! Du låter verkligen som en sund mamma. Inte en sådan präktig en. =)

Nelin sa...

Mmmmm, brieost. Rosevin. Jäklar vad gott. (Och jag instämmer med föregående talare.)

aequinoxia sa...

Det är för att du är så ung. :-D

Jenny i Malmö sa...

Jag längtar också!
Jag är beräknad till den 23 juli och jag drömmer om att kunna dricka rosé och ge mig ut en kväll i den ljumma sensommaren. Vi får väl se hur det blir...

Tjockalocka sa...

Jepp. Jag med.

Angel of anonymous sa...

Bra så ska det låta:), att kunna lämna bebisen för en kväll och va ute med tjejerna:D, jag hejar på dig!