fredag 4 mars 2011

På bättringsvägen.

Jag vill inte längre dö. Jag är förvisso inte helt frisk, men det finns liksom en vilja att existera som inte fanns förut. Och så är det bara 9 dagar kvar till beräknad förlossning; det firade vi med att riva ner överskåpen i köket idag. Jag tänker liksom så att ju mer jag krånglar till, bokar upp mig och gör oss icke-redo för att barnet ska komma, desto troligare är det väl att hen kommer just mitt i allt? Så att det inte ska passa alls?

Worst case scenario är att jag ändå går över tiden ett gäng dagar. Men då kommer barnet i alla fall ut till ett snyggt kök och en (förhoppningsvis) frisk familj, så det känns lite som win-win.

Nu ska jag festa till det med en cocktail på cola, papaverin och alvedon. Är det fredag så är det, eller hur?

5 kommentarer:

En Riktig Människa sa...

Hur kan du kalla dig feminist skrattretande , om man är rasist så är man bara det. såg vad du skrev till Lady Dahmer ! Du förolämpar oss som är riktiga feminister , du borde läsa på hur "dem" hittade på raserna så kanske du kan börja förstår att vi alla är lika värda , dina små " Ariska" barn har fan inget högre värde eller iq än någon annat barn eller vuxen för den delen! och snälla vilka leksaker görs åt " svarta barn" fan var du måste ha en låg IQ , leksaker görs för barn oavsett hudfärg oj förlåt menar ju Ras!!!

Ellen sa...

Exakt hur efterbliven är du?

Ursäkta sa...

Fattade inte att det var ett skämt , hon på bloggen skrev det i kommentar fältet. vill be om ursäkt om det jag skrev till dig men , jag tyckte det var rasistiskt det som stogd, och blev väldigt provviserad när jag kommer in på bloggen och läser att du också är feminist .
förstod inte att det var på skoj alls, så radera min första kommentar där uppe.

Ellen sa...

Det är lugnt. Det var rasistiskt, men det var ju som sagt för att visa en poäng. Och absolut inget som jag tycker.

Anonym sa...

ber om ursäkt. det var INTE min mening att folk skulle bli arga och hoppa på dig. Jag tyckte det var en kul och klockren kommentar.

/lady dahmer