torsdag 14 april 2011

En erfarenhet jag gärna hade sluppit.

Å ena sidan är det lite jobbigt att de tidigare två barnen aldrig skrek; vi står nu helt handfallna när Majken skriker. Å andra sidan var det ju skönt att de tidigare två barnen aldrig skrek, skrik är ju sällan något man önskar sig. Å tredje sidan tar de tidigare två barnen igen det nu, med råge.

Såatteh... jag är lite trött på skrik. Så kan vi väl sammanfatta det här inlägget.

3 kommentarer:

Diana sa...

KAN ju ha med ersättningen att göra. Det finns snällare varianter du kan prova om ni inte redan gjort det. Nan Plus (eller vad det nu heter) och Lemolac.

Måste man inte värma upp ersättning förresten, för att den ska bli drickduglig? Kan det ha med det att göra?

Kan det ha med portionsmängd att göra? Min son drack aldrig upp flaskinnehållet, oavsett hur lite man än gav. Min dotter drack alltid upp, oavsett hur mycket man gav. Vi gav mer och mer. Och mer. Sen fick hon jätteont i magen och skrek dygnet runt tills vi kom på varför.

I övrigt: sempers magdroppar (laktobaciller) är alltid bra.

Ellen sa...

Diana - jag tror inte att det är det eftersom hon inte har haft ont i magen någon gång och jag tror inte att det var det igår heller. Det var snarare att hon var övertrött och hungrig på samma gång. Det blev liksom en ond cirkel där hon var för trött för att äta men för hungrig för att sova.

Vi pratar alltså om en kväll med skrik. Jag klarar inte av skrik, jag blir helt paralyserad. Men nu är det tillbaka till normalt igen. :-)

Anonym sa...

Usch, jag blir inte paralyserad som du,,,jag blir svettig och får hjärtklappning om vart annat, föreställer mig att det är ungefär så det känns att få en stroke eller nått...mina barn skrek alltid i stereo också, pust.../Karolina