söndag 22 maj 2011

Öh... nej tack?

Alltså, Eric Amarillo. Problemet med att du inte får ligga är nog inte att du pratar för mycket om ditt jobb, är för mycket macho, har haft en för lätt barndom eller inte bryr dig om när någon köpt nya skor.

Problemet är nog snarare att du ser ut som Bingo Rimér med en cancerdiagnos år 2047 och ungefär har lika bra omdöme som kungen när det gäller vilken ålder du borde ragga på. Lägg på ca 20 år så kanske du har en chans.

Såatteh. Nej. Jag tror inte att det är många som vill ligga med dig, oavsett. Men grattis, du är ju fortfarande hetare än Danny. If that counts for anything.

7 kommentarer:

Sandra sa...

åh HERREGUD! Jag dör nästan här av skam.
Vad är det där för kille? och vad är det för jävla låt?
Återigen: Herregud!

(Jag hörde den på radion imorse, men jag lyssnade inte så noga, trodde det var en fransk technolåt liksom.)

Helen Rosenberg sa...

eeeh... jag trodde att det var nån töntig 20-åring, typ. Men det här är ju för fan bara äckligt!

Maiden sa...

Ha ha ha - å jag som gillar låten!! Fastnade direkt - ska jag skämmas nu!? ;-)

Ellen sa...

Maiden - alltså, låten sätter sig ju på huvudet direkt. Men ser man videon till så är det svårt att gilla konceptet tycker jag.

Johanna sa...

Den hade jag missat totalt! Men nu fastnade den tyvärr... Vem är killen (gubben)?

Anonym sa...

hahahahaha...
jag är STEENAAD och gick in på google och skrev feminism blogg bara för att ha ngt att störa mig på (ja, jag e störd jag vet. Men d e jag inte ensam om här :)) Aanyway,det här var riktigt jävla roligt. Jag vet inte vem killen du dissar är men du gör d bra, jag kan typ höra dig tala med min syrras röst (min syrra ÄR världens coolaste person och hon vet om det, men hon låtsas inte om det). Så jävla köttigt. Du skulle rappa detta. Jag gör hiphop (och är läkare). För den korta tiden jag försökt göra detta är jag fan riktigt bra. Om du skulle villa göra denna dissen eller ngn annan diss eller whatever så hör av dig till sidevagina@gmail.com
ps. med göra så menar jag, rappa detta i en låt på en beat jag gjort, eller bara köra en vers på en låt me mitt gäng. Du hade ägt ho!

Anonym sa...

tjejen till höger 1.24 e heeet