fredag 27 maj 2011

Roligaste kommentaren ever.

Jag fick en kommentar på inlägget om Eric Amarillo. Eller, jag fick fler kommentarer, men den här var lite extra rolig:


Anonym sa...
hahahahaha... jag är STEENAAD och gick in på google och skrev feminism blogg bara för att ha ngt att störa mig på (ja, jag e störd jag vet. Men d e jag inte ensam om här :)) Aanyway,det här var riktigt jävla roligt. Jag vet inte vem killen du dissar är men du gör d bra, jag kan typ höra dig tala med min syrras röst (min syrra ÄR världens coolaste person och hon vet om det, men hon låtsas inte om det). Så jävla köttigt. Du skulle rappa detta. Jag gör hiphop (och är läkare). För den korta tiden jag försökt göra detta är jag fan riktigt bra. Om du skulle villa göra denna dissen eller ngn annan diss eller whatever så hör av dig till sidevagina@gmail.com ps. med göra så menar jag, rappa detta i en låt på en beat jag gjort, eller bara köra en vers på en låt me mitt gäng. Du hade ägt ho!



Jag vet inte vad som är roligast? Försöket att dissa mig/mina läsare genom att "erkänna" att han (?) inte är ensam om att vara störd "här"? Eller behovet att tala om att hans syrra är världens coolaste person men inte låtsas om det? Användandet av ordet köttigt? Förslaget att jag skulle rappa? Att han är bra på att göra rapplåtar? Att han känner sig nödgad att tala om att han är läkare, dvs inte bara en pundare som läser feministbloggar på nätterna? Att han har ett gäng? Eller, att han kallar mig för ho?

Gud, det är så mycket roligt. Det är nästan så att jag är frestad att maila till den (antagligen helt påhittade alternativt inte den egna) mailadressen och luska mer i ärendet. Tydligen är det ju inte särskilt svårt att göra hitlåtar, så jag kanske skulle bli världskändis över en natt. Man vet ju aldrig. Skönt att jag har mitt artistnamn klart i alla fall.

Mvh,

The Ho

4 kommentarer:

Bella sa...

Hahahaha! Jag tror jag kissade på mig lite...

M sa...

Hur vet du att det är en Han???

Anonym sa...

Haha, ooh jisses. En annan går loss på vin, den ena röker.. skillnaden är att den som skall dricka vin tänker sig för. Skön lirare om nite annat!

Tjockalocka sa...

Hahahahahaaaa!