måndag 2 maj 2011

Saker att störa sig på.

- Det snöar. På riktigt alltså, det är maskrosor i gräsmattan, kor i hagen och syrenknoppar och SNÖ. Vad är det för FEL på det här jävla landet?

- Folk firar att bin Laden är död. Firar! Hey, han verkar ju inte vara världens mest sympatiska människa, men sen när är det något att fira att världens största nation går och dödar folk lite som de vill? Det är sorgligt på riktigt när människor i trygga Sverige upplever att de behöver vara mindre oroliga nu när en snubbe som gömt sig i en grotta de senaste 10 åren har blivit mördad.

- Människor som har "skojat till" sitt namn på Facebook. Åh, det kliar i mig när jag ser det. Varför vill man så jävla gärna vara lite annorlunda att man gör något av det töntigaste som finns? Typ "Fröken Sanna Karlsson" eller "Sara Lite Bättre Nilsson". Varför? Jag fattar inte! Eller de som ska vara lite "svåra" och artistiska och bara "Anna Skrämda Vildvittran Svensson". Jag dör ju pinsamhetsdöden varje gång jag ser något sånt. Kan någon förklara, please?

7 kommentarer:

Emma sa...

Ha ha ha! Här är en skyldig :-) Fast det är inte så mycket på skoj, kallas Fröken Gustavsson av några vänner så för att folk lättare ska hitta och veta det är rätt så.

Maiden sa...

Jag heter Maiden Kerstin eftersom jag inte vill att mitt efternamn ska finnas me i cybervärlden alls! Maiden är ju mitt alias i scrapvärlden så jag tyckte det blev bra att ha mitt riktiga namn kombinerat med mitt scrapnamn! :-)

sillan sa...

*dodar folk lite som de vill*
du tycker inte du tog i lite dar?

Ellen sa...

Emma och Maiden - ok, jag kan förstå sånt. Faktiskt. Men jag ryser ändå när jag ser det, om ni ursäktar. ;-)

sillan - gjorde jag? Jaså?

Sara sa...

Hahaha, klockrent! :)

sillan sa...

ja, det gjorde du. det var ju inte som om de tog en random dödar-raid på gatan och träffade lite vem som helst. utan en terrorledare som varit eftersökt i över tio år, och som förklarat krig mot amerikanerna. sen kan man givetvis tycka att det är fel ändå, men om du inte inser att du överdriver när du menar att usa dödar folk lite som du vill så tycker jag att du ska fundera lite på hur
*man skulle ha gjort
*huruvida osama var "vem som helst"

(sjukt gammalt inlägg, men men)

Ellen sa...

Men enligt det resonemanget är det ju okej ifall talibanerna dödar Obama? Eftersom han är ledare för ett land som de är i krig med. Det vore alltså helt i sin ordning ifall de lyckade storma in i vita huset och döda honom?

Jag har inte sagt att han är vem som helst, jag sa att de gör "lite som de vill". Vilket de ju gång på gång gör. De har ju inte mycket till övers för regler och resten av världens åsikter precis.