söndag 30 oktober 2011

Söndagsmys.

Snart tänker jag ta vår i-pad och överblivet godis och krypa upp i sängen och se Downton Abbey på SVT Play. Sen tänker jag sura över att ingen har sagt att jag är snygg som Zombiebimbo, för hallå! Jag var ju jättesnygg. Jag är inte ens ironisk nu, och tänker inte heller skämta bort det. Så.

Andra saker jag stör mig på: Ola Rapace. Jag gillar verkligen inte människan. Han verkar vara en svinig mansgris med alldeles för stort ego. Men ändå, människan är ju sjukt snygg. Säkert därför han är så störig också. Inget bra kan komma utav att vara för snygg. Anledningen till att jag tänker på honom just nu är för att maken kollar på Filip och Fredriks lekprogram som går ut på att de får vara elva år igen och vara sådär "härligt roliga och sköna" som bara män får vara i tv. Kräks. Lagkamrat med Ola Rapace är någon som uttalar ordet gigantiskt med j. Alltså jigantiskt. Så sjukt stört.

Ja. Downton Abbey var det ja. Och lösgodis!

3 kommentarer:

Terry sa...

Va? Har jag inte skrivit någon stans att du var ruggigt het igår? Inte på twitter, instagram eller facebook? Fan vad kass jag är, för jag blev helt till mig i trasorna (ev också trosorna) när jag såg bilden. Du är sjuhuhukt snygg!

Ellen sa...

Nej, du bara gillade. Inte alls samma som ohämmat beröm. ;-)

This is more like it!

Anonym sa...

nej fy, han ser ju ut som en förortsgangster...