tisdag 21 februari 2012

Bloggtips!

Ifall ni ibland tittar in här och tänker att "Nähej, nu har hon inte skrivit något nytt. Vad i allsin dar ska jag ta mig till NU?", då har jag ett tips åt er:

Bondhustrun

Jag tror att hemma på hennes gård, med alla sysslor som finns och allt sånt, där är livet lite annorlunda. För hennes ungar verkar vara så sjukt trevliga och väluppfostrade och satans kunniga. De kan klassisk musik och gillar härlig pop och läser och kan engelska och sådär. Ni vet, som man vill att ens egna ungar ska vara typ.

Och så hennes inlägg då. Sådär poetiska utan att vara poetiska, om ni fattar? Klara, koncisa men ändå som en liten novell i varje mening. Vardagshändelser blir till guldkorn blir till fina inlägg som man bara vill läsa mer om. Ni vet, sådär som man vill att ens egna blogginlägg ska vara typ.

Och så verkar hon snygg också, utifrån det lilla jag sett. Lite sådär att man nästan vill tycka illa om henne, men det gör man ju inte. För en människa som bor på en bondgård och skriver så fint kan man ju inte tycka illa om.

Ja. Läs hennes blogg helt enkelt.


4 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Ellen! Du är alltför rar. Jag tror att man bygger upp en illusion av bloggarna man läser. Mina ungar är asjobbiga och asociala ibland, förstås. Gillar Sean Banan också! Och själv är jag tjock och trött. Men du är gullig! Jag är sjukt smickrad över hur fint du beskriver mina inlägg. Tack, tack, tack!!!

Anonym sa...

Älska bondhustrun!
Och älska Ellen!

Bondhustrun sa...

Och älska vardagligaobservationer!!!

Tudorienne sa...

Bondhustrun är guld!