onsdag 11 april 2012

Får de ligga mycket?

Människor som fascinerar mig: de som har en vacker tvättstuga med genomtänkta detaljer, var sak på sin plats och en ljus och fin färgskala.

Hur är de som personer? Blir de någonsin så fulla att de kräks? Har de någon gång skämtat alldeles för olämpligt med en annan dagisförälder? Får de ligga mycket? Kan de gångertabellen i huvudet?

Andra människor som fascinerar mig: de som äter en nyttig och vacker frukost varje dag. Dukar fint, kokar gott kaffe och njuuuter av morgonen. Väldigt fascinerande!


6 kommentarer:

JL sa...

Jag har aldrig någonsin varit mer överens med dig mer än just nu. :-)

Familjen skogstokig sa...

alltså....I teorin är ju jag sån. Som har en välordnad tvättstuga och jag när tanken på den dag när jag får min latte, min keso med bär och dn.se i lugn och ro. Lär väl hända om sådär 15 år när barnen flytt huset.

Fast å andra sidan så har jag sjukt mycket roligare när hela familjen testar det nya tältet genom att tälta på vardagsrumsgolvet en tisdagkväll

Jenny i Malmö sa...

Fantastiskt! Tack.

Liberty Fizz sa...

Jaa då, vi ligger hela tiden, typ! ;)

presens sa...

Hm. Jag blir aldrig så full att jag kräks (det har hänt en gång i hela mitt liv), jag skämtar aldrig olämpligt över huvud taget, och särskilt inte med andra föräldrar på förskolan, och jag kan gångertabellen i huvudet (fast bara upp till 12x12). Men tvättstugan? *skrattar ihjäl mig* Rått betonggolv, inget innertak, bara två innerväggar, torktumlaren uppslängd på tvättmaskinen och satt på plats med ett orange spännband...

jänet sa...

fascinerande som i "eeeeh gå och dö losers"? ;)

jag kan däremot säga att (om man räknar mitt badrum som tvättstuga, som är rätt genomtänkt och var sak har sin plats and so on) så är jag som så här: ja, jag kräks pga för full, inte skämtat med en dagisförälder per se, (har inga barn) men HADE gjort det om jag hade några. Ligga mycket? ;) ;) det vet du.. och gångertabellen kan jag nog upp till 11:an. Men sen är jag ju mattedyslektiker också.

puss tjing J