tisdag 8 maj 2012

Klockan är 18, dagen är över!

Och det är bara ensamläggning av tre barn kvar. A piece of cake.

Något helt orelaterat: varför gillar ni grovt bröd? Alla ba "ååh... lingongrova, LINGONGROVA!", men det är ju som att tugga på bark? Så himla trist och tråkigt och blä. Tacka vet jag surdegsbaguette, eller baguette i alla former, tunnbröd eller skogaholmslimpa. Jo, skogaholmslimpa. Rostad, med smör som smälter på. Herregud vad gott!

Grovt bröd är lite som deklarationen, läxor, läggning av barn när man bara vill sova: ett nödvändigt ont. Eller nej, vänta nu. Det är ju inte alls nödvändigt. Man KAN välja bort grovt bröd. Så varför utsätter ni er för det?

En annan sak: jag är mycket skeptisk till folk som inte gillar halloumi. "Den gnisslar ju bara", eh ja? Det är typ poängen! Är de presidenter i Puckoslovakien eller? (Skämt snott från Shrek, som jag skrattade liite för länge åt.)

6 kommentarer:

Clementine sa...

Skrattade du liiite för länge på bio? Jag fick nämligen ett tonårstjejsflabbattack av Spider Pig-scenen från Simpsonsfilmen, en halv minut innan Die Hard IV skulle börja. Det går ju liksom inte att sluta, man bara sugs längre och längre ner i en malström av lycka och panik.

Ellen sa...

Ha ha ha, åh stackare! Nej, det var här hemma i soffan förut idag. Däremot har jag fått en skrattattack på en väldigt intim föreställning, när vi var ca 20 i publiken och regissören (Johan Wahlström) satt två stolar bort. Jag och min syster försökte låta bli att skratta, men grät av fniss. Fy katten vad hemskt det var. Det var en tung pjäs också...

Clementine sa...

Haha! Lite som i Seinfeldavsnittet när George dejtar en pianist och Jerry sätter en PEZ-figur i knät på Elaine, och hon bryter ihop. Älskar't!

Hanna sa...

Fast lingongrova räknar jag inte riktigt till grovt bröd...

Ellen sa...

Hanna - det var ju lite poängen. Inte ens det sötaste ogrovaste grova brödet är gott. Så illa är det!

Bondhustrun sa...

Lingongrova är ju söt och alldeles mjäkigt! Låtsasgrovt som jag brukar kalla det. Det låtsas bara och är fan värre än vitt bröd! Men GOTT! :D