tisdag 15 maj 2012

Sagor jag inte förstår mig på, och sagor jag inte gillar.

Törnrosa
Jaha, vad var det för fel på att få sova i hundra år då? Eller på att få en rosenhäck som växte sig kämpahög? Jag kan ju lätt erkänna att jag gärna tar en lång tupplur och vaknar till en vackert uppväxt trädgård. En prins fick hon på köpet, gnällfian. Sluta bitcha, börja klippa häck helt enkelt. Skärpning!

Askungen
Nog för att Skopunkten, Din sko och Skokanonen kanske inte hade sina glansdagar i the olden days, men hur orimligt är det egentligen att det ska finnas en tjej till med samma skostorlek som askungen? Och det här också: jävla fjolla hon är? Varför tog hon inte bara och stack sin väg? Uppenbarligen är hon ju så vacker att prinsar blir helt till sig i trasorna, så hon hade ju säkert lyckats flirta till sig något servitrisjobb någonstans. Men näe, Askungen måste vänta på att bli räddad.

Guldlock
Här kan vi snacka fri uppfostran som gått fel. Nej Guldlock, man sover inte i andras sängar och äter inte deras mat. Hur vacker och prinsessig man än är. Retard.

Prins hatt under jorden
Josef Fritzl. Need I say more?

Bockarna Bruse
Herregud, snacka om att skjuta upp arbetsuppgifter. Kunde de inte ha skickat största bocken bruse direkt och fått något vettigt gjort den dagen?

Jennifer Love Hewitt
Nej, hon är ju ingen saga. Men gud vad jag avskyr henne.



2 kommentarer:

Marri sa...

Hahaha, klockrent! :)

Marri sa...

Hahaha, klockrent! :)