lördag 12 maj 2012

Söndagslördag

Gud vilken värdelös dag det här är än så länge. Jag ville: jobba i trädgården, hitta på något med familjen eller bara åka iväg och göra något kul själv. Men regn, bromsbelägg som behövde bytas på bilen, en match i amerikansk fotboll som bara måste ses på plats och ett barn som bara vill stanna hemma satte p för mina planer.

Så här sitter jag nu och fryser och surar. Är det fint väder har jag inget problem med att vara hemma en hel helg, men i det här vädret? Nej tack. Dessutom har jag ju varit instängd med sjuka barn hela veckan, så jag hade mer än gärna kommit iväg och hittat på något kul. Ihop. Hela familjen.

Vilken jäkla tråksöndag det är idag! Fast det är lördag.

4 kommentarer:

Johanna F sa...

Sitter i exakt samma situation, bortsett från bromsbeläggen. Jag hatar såna här dagar. Tråk, usch och blä! Dåligt humör är bara förnamnet. Lite som Stackars Pettson.

KatarinaZA sa...

Jag skulle ha varit ute och rensat ogräs i trädgården idag men det är mulet och blåsigt, så jag hoppar över det. I stället håller jag på att baka kanelbullar ... men det blev nog för mycket kardemumma i degen, så jag får se hur slutresultatet blir. Blev lite sur på mig själv att jag inte bemödade mig att använda ett tsk-mått till kardemumman. Nu, medan degen jäser, ska jag plocka fram garnet jag köpte i veckan och börja sticka en tröja till äldsta barnet. Med tanke på hur den här dagen har artat sig hittills så ska jag nog komma på ett sätt att klanta till den uppgiften också...

presens sa...

Vi har varit på kosläpp med tillhörande häst-och-vagn-tur, därefter på loppis, och sen på middag hos vänner. Jag är helt slut!

JL sa...

Var du tvungen att se amerikansk fotboll???